Uw partner in bouw en beton

 

Keulen H. Bouwbedrijf  en H. Keulen-Beton  is sinds 1943 een familiebedrijf en is in die zeventig jaar uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde ondernemingen op het gebied van professionele bouw van appartementen, betonnen constructies, betonnen kelders, industriële vloeren, enz. in België en Nederland. U kunt bij ons terecht voor de levering van beton in al zijn toepassingen of het leveren en verwerken van het beton bij u ter plaatse.

 

Overheid, industrieën, dienstverlenende organisaties, bouw- en technische adviesbureau, architecten, vastgoedbedrijven en projectontwikkelaars en andere meest uiteenlopende bedrijven en particulieren weten de weg naar Keulen te vinden. De pijlers waarop Keulen bouwt: wederzijds vertrouwen, gedegen en betrouwbare advisering

 

Maatwerk in het kwadraat
Een op maat gesneden advies daar draait het om bij Keulen. Elke situatie is anders. Vele facetten spelen een rol. Het is van groot belang ons tijdig bij uw bouwplannen te betrekken.

 

Historie
Bouwbedrijf  Keulen is gestart in 1943. Tot 1970 bestonden haar activiteiten voornamelijk uit de particulieren woningbouw.

Eind jaren 1970 legde Bouwbedrijf Keulen zich toe op sociale woningbouw en op projectontwikkeling. De twee daarop volgende decennia stonden in het teken van groei en expansie. Het aantal medewerk(st)ers nam toe tot ongeveer 80 anno 2011.

In 1988 werd de Betoncentrale gestart. Dit bedrijf groeide uit tot een essentieel onderdeel van Bouwbedrijf Keulen. Dat ons bedrijf zo kon groeien hangt voor een belangrijk deel samen met het leveren van de kwaliteit en service waar onze opdrachtgevers om vragen. Verder is in dit groeiproces van belang dat we de markt goed kennen, maatschappelijke ontwikkelingen scherp volgen en snel en adequaat inspelen op veranderende omstandigheden.

Wij zijn veelzijdige kwaliteitsbouwers die met kennis en visie in een vroeg stadium actief en voor alle partijen resultaatgericht meedenken in het ontwikkelen, ontwerpen, realiseren, beheren en exploiteren van bouwprojecten.  De onderneming kent zes kernactiviteiten: projectontwikkeling, realisatie van woningbouw, kelderbouw,  industriële betonnen vloeren, bedrijfshuisvesting en de betoncentrale (leveren en storten van beton).

Onze strategie is er op gericht om de huidige onderneming te versterken. Wij zijn een solide en financieel gezond bedrijf dat waarde wil toevoegen op economisch, sociaal, ecologisch en maatschappelijk gebied.
  

Het doel van Bouwbedrijf Keulen is om haar positie zodanig uit te bouwen en te handhaven dat de onderneming een vooraanstaande positie blijft innemen in België en Nederland. Het echte kapitaal van onze onderneming wordt gevormd door de medewerkers en het management. We vinden het daarom van wezenlijk belang dat we de kwaliteit van onze mensen waarborgen en op een hoog niveau houden.